Andreu Fotògraf - Estudi fotogràfic a La Garriga
Andreu Fotògraf - Estudi fotogràfic a La Garriga

Qui som?

Benvinguts i benvingudes a la nostra web!

Andreu fotògraf és un estudi fotogràfic de La Garriga especialitzat en retrat familiar, d'empresa i reportatge de casaments. El formem en Miquel Andreu i la Dolors Ferrer. La nostra llarga experiència en l'atenció de les famílies a l'estudi ens ha ajudat a dissenyar un entorn acollidor pensat per cobrir les necessitats dels nous pares, nens, mascotes i de grans grups familiars o d'equips d'empresa. 

Treballem cada projecte de forma personalitzada i, per això, és important que ens expliqueu les vostres idees i què us agradaria fer amb les fotografies de la sessió. Nosaltres us ajudarem en tot el procés i tindrem la màxima cura per aconseguir una experiència divertida i agradable a l'alçada de les vostres expectatives.

A l'estudi, busquem imatges centrades en l'expressió, el gest, les complicitats, la mirada... on els protagonistes sou vosaltres. Aquestes fotografies, que es produeixen espontàniament us ajudaran a recordar aquests sentiments amb el pas del temps.

En els casaments, ens agrada narrar amb fotografies aquest gran dia. Ens movem discretament entre els vostres convidats. Això ens permet fotografiar somriures, abraçades i llàgrimes contingudes que reviureu cada vegada que torneu a mirar el vostre reportatge.

Des de l'estudi fem tota la postproducció de les fotografies i també dissenyem i elaborem productes com ampliacions, postals i àlbums on exposar-les.

Ens veiem a l'estudi!

© andreufotògrafcreat en Bluekea